Microsoft Power Bi Reviews, Ratings, & Alternatives

Published Mar 20, 21
7 min read

Power Bi - Easy-to-use Business Intelligence Software

Een beperkt aantal tabellen uit de Chargebee documentatie van Invantive zijn niet zichtbaar vanuit Power BI omdat ze parameters hebben. Voer de volgende stappen uit om data te laden in uw dashboard: Selecteer de tabel die u wilt gebruiken in de Navigator. U kunt ook meerdere tabellen tegelijk kiezen (Wat is Advanced Editor in Power BI?). Een preview van de gevens vanuit Chargebee verschijnt recht als u een tabel aanklikt.

Alle gegevens van alle geselecteerde tabellen worden direct door de connector in Power BI geladen. Het laden kan afhankelijk van de hoeveelheid data kort of lang duren. De eerste keer duurt het sowieso aanmerkelijk langer omdat de gegevens dan nog niet in de "cache" staan. Uw mensenanalyses volwassen maken: betere inzichten, sterkere teams. Gevorderde Power BI gebruikers kunnen met de "Transformatie"-knop de laadsnelheid vanuit Power BI verhogen door filters toe te passen.

Bi-selfservice Tooling: Zegen Of Zorg?

Uw gegevens worden versleuteld opgeslagen. Power BI haalt vooral tijdens het ontwikkelen van dashboards vaak dezelfde gegevens opnieuw op. Deze cache zorgt voor een merkbare versnelling. De gegevens in de cache worden opnieuw aangeboden volgens de duur die u bij de virtuele Chargebee database heeft ingesteld. Standaard staat de duur op 4 uur; u krijgt dus 4 uur lang dezelfde gegevens binnen via de koppeling (RWDG-dia’s: gegevens en metadata beheersen zichzelf niet).

Microsoft Opnieuw Beste Bi PlatformPower Bi

Bouw nu uw rapporten of dashboards. Wat is de vereiste om verbinding te maken met een database in SQL Database?. Klik op "Verversen" om de Chargebee data vanuit Invantive Bridge Online te verversen. Na een eerste succes met nieuwe inzichten door een eigen rapportage of analyse op Chargebee, gaat u meerdere dashboards maken op uw Chargebee gegevens. Het is dan efficienter om gebruik te maken van Microsoft data flows zodat de gegevens tussen de verschillende dashboards gedeeld worden binnen het online Power BI platform. mdm betekenis.

Bi.nl: Business Intelligence Specialisten

U kunt hiervoor de boven beschreven stappen volgen - Business Intelligence Dashboards. Alle Power BI connectoren van Invantive werken identiek; alleen de registratie van de virtuele database is afhankelijk van de databron. Tenslotte kunt u met Invantive Cloud ook software bouwen in de vorm van kleine webapplicaties. Deze software kan de data in uw database gebruiken.

Met Ophalen en transformeren in Excel 2016 kunt u zoeken naar gegevensbronnen, hiermee verbinding maken en vervolgens de gegevens structureren (bijvoorbeeld een kolom verwijderen, een gegevenstype wijzigen of tabellen samenvoegen) op manieren die aansluiten bij uw behoeften. Wanneer u de gegevens hebt gestructureerd, kunt u de resultaten delen of de query gebruiken om rapporten te maken.

Exact Online Power Bi-connector - Gratis 180 Dagen Proberen

De oorspronkelijke bron blijft ongewijzigd Combineren: maak een gegevensmodel van meerdere gegevensbronnen en krijg een uniek inzicht in de gegevens Delen: wanneer de query is voltooid, kunt u deze opslaan, delen of gebruiken voor rapporten Telkens wanneer u verbinding maakt met gegevens, deze transformeert of combineert met andere gegevensbronnen, wordt elke stap vastgelegd met een functie van Ophalen en transformeren, de Queryeditor.

In de Queryeditor kunt u ook handelingen ongedaan maken, opnieuw uitvoeren, de volgorde wijzigen of een stap wijzigen. U kunt uw weergave van de verbonden gegevens dus geheel naar wens vormen. Met Ophalen en transformeren kunt u query’s maken die zo eenvoudig of complex zijn als nodig is. Naarmate u stappen aan een query toevoegt, werkt Queryeditor achter de schermen om een reeks afzonderlijke instructies te maken die uw opdrachten uitvoeren.

Business Intelligence Met Power Bi

Microsoft Power Bi Reviews, Ratings, & AlternativesDe Drie Beste Bi Tools Die U Moet Kennen!

Gebruikers die de kracht en flexibiliteit van gegevensscripts kennen, kunnen M-taal maken om query’s handmatig te maken (of aan te passen) met de Geavanceerde editor. Alle mogelijkheden en flexibiliteit van zowel het automatisch als handmatig maken van stappen, vindt u in de reeks functies voor Ophalen en transformeren van Excel 2016.

U begint een nieuwe query door de knop Nieuwe query op het lint Ophalen en transformeren in Excel 2016 te kiezen. Opmerking : Deze technologie is ook beschikbaar voor eerdere versies van Excel met de Power Query-invoegtoepassing, beschikbaar als een download, en in Power BI. Tableau-certificeringsgids: geef je analytische carrière een vliegende start. Als u wilt zien hoe Power Query werkt in eerdere versies van Excel, raadpleeg dan Aan de slag met Power Query.

Succesvolle Implementatie Power Bi

Met Ophalen en transformeren kunt u al deze bronnen samenvoegen volgens uw eigen unieke combinaties, en tot geheel nieuwe inzichten komen. Wanneer u Nieuwe query selecteert in de lintsectie Ophalen en transformeren van het tabblad Gegevens, worden de beschikbare gegevensbronnen weergegeven in een menu. U kunt uit vele verschillende gegevensbronnen kiezen, waaronder bestanden zoals Excel-werkmappen of CSV-bestanden, databases zoals Access, SQL Server, Oracle en MySQL, Azure-services zoals HDInsight of Blob Storage, en allerlei andere bronnen zoals het web, SharePoint-lijsten, Hadoop-bestanden, Facebook, Salesforce, en vele andere. Vijf belangrijke functies voor een machine learning-platform.

Wanneer u verbinding maakt met een gegevensbron, wordt met Ophalen en transformeren een Navigator-venster geopend waarin u de gegevens vanuit de bron kunt bewerken. Wanneer u in het venster NavigatorBewerken kiest, wordt via Ophalen en transformeren de Queryeditor gestart, een speciaal venster waarin u eenvoudig uw gegevensverbindingen kunt instellen en bekijken, samen met de transformaties die u hebt toegepast (bi contact).

Microsoft Business Analytics – Power Bi

Met Ophalen en transformeren kunt u de gegevens van uw gegevensbronnen transformeren, zodat u deze beter kunt analyseren. Het transformeren van gegevens houdt in dat u de gegevens enigszins aanpast aan uw behoeften - Hoe Profectus waarde haalt uit data. U kunt bijvoorbeeld een kolom verwijderen, een gegevenstype wijzigen of tabellen samenvoegen: dit zijn allemaal gegevenstransformaties. Wanneer u gegevens transformeert, worden deze in de gewenste vorm gegoten, zodat u ze beter kunt analyseren.In Excel wordt een speciaal venster, de Queryeditor gebruikt om gegevenstransformaties te vergemakkelijken en weer te geven. devops definitie. Wanneer u Nieuwe query in de lintsectie Ophalen en transformerenvan het tabblad Gegevens selecteert en daarna de gegevensbron (bijvoorbeeld een werkmap of database) selecteert, wordt een Navigator-venster geopend waarin u kunt selecteren welke tabel(len) u in uw query wilt gebruiken.

Bi In De Cloud

Zes Redenen Om Voor Power Bi Te KiezenMicrosoft Power Bi - Cloud-based Business Analytics Service

Als u Laden selecteert, wordt de gegevensbron rechtstreeks overgebracht naar Excel. In dit geval selecteren we Bewerken om Queryeditor te starten. In Queryeditor worden alle gegevensbewerkingen bijgehouden. In Queryeditor wordt elke transformatie of stap die u toepast op de gegevens, vastgelegd en gelabeld. Ongeacht of het bij de transformatie gaat om het maken van verbinding (een gegevensbron), het verwijderen van een kolom, een samenvoeging of het wijzigen van een gegevenstype, in Queryeditor wordt elke bewerking bijgehouden in de sectie TOEGEPASTE STAPPEN van het deelvenster Queryinstellingen.

Het is belangrijk (en handig) om te weten dat de oorspronkelijke brongegevens niet worden gewijzigd door de acties die u in Queryeditor definieert. In plaats daarvan wordt in Excel elke stap vastgelegd die u uitvoert bij het maken van verbinding of het transformeren van gegevens. Wanneer u klaar ben met het structureren van de gegevens, wordt er een momentopname gemaakt van de verfijnde gegevensset en in de werkmap gezet.

Microsoft Power Bi - Data Visualization Tool - Create Reports

U kunt ook uw eigen transformaties schrijven met de M-taal (waarmee in Queryeditor op de achtergrond stappen worden vastgelegd) in de Geavanceerde editor van Queryeditor. U opent de Geavanceerde editor vanaf het lint Beeld van Queryeditor (business intelligence salaris). Daar kunt u de stappen in de M-taal wijzigen die zijn gekoppeld aan de bestaande query - Doel, bereik en doelstellingen definiëren in een gegevensbeheerbeleid.

Wanneer u klaar bent met het maken van uw query, kunt u Sluiten en laden selecteren op het linttabblad Start. De queryresultaten worden dan in Excel geladen en weergegeven op een nieuwe tab in een werkmap. Wilt u weten wat tijdbesparende manieren zijn om te werken in Excel? Doe inspiratie op om nieuwe manieren uit te proberen om samen te werken, tijd te besparen en het proces van lezen en schrijven te verbeteren.

More from Hoe word ik rijk

Navigation

Home

Latest Posts

Tiktokviews

Published May 09, 21
6 min read

Datavisualisatie - Microsoft Power Bi

Published Apr 26, 21
7 min read